Sinkkumiestä etsimässä

Nykypäivänä yhä useammat ihmiset etsivät itselleen seuraa internetin ja erilaisten seuranhapalveluiden kautta. Ehkä tunnetuimman seuranhakusovelluksen, Tinderin, lisäksi suosittuja deittisovelluksia ovat muun muassa Hot or Not ja Bumble. Treffiseuraa itselleen etsivä henkilö voi luoda kyseisiin sovelluksiin itselleen profiilin, tutkia muiden profiileja ja valita häntä kiinnostavat henkilöt. Jos kyseiset henkilöt valitsevat hänen profiilinsa, he voivat alkaa jutella sovelluksen kautta. Seuranhakusovellukset mielletään perinteisesti nuoremman ikäpolven käyttämäksi, ja usein yli kolmekymppiset etsivätkin itselleen miesseuraa internet-sivustoilta.

Mikään ei kuitenkaan estä nuorempaakin väestöä harrastamasta deittailua netissä. Sovellusten lisäksi internet on nimittäin pullollaan erilaisia väyliä, joiden kautta voit löytää itsellesi unelmiesi miehen. Sinun kannattaakin pohtia miesseuraa etsiessäsi sitä, mihin tarkoitukseen miestä etsit, ja minkälainen mies sinulla on kiikarissa. Nämä yksityiskohdat saattavat nimittäin määrittää sitä, mille sivustolle juuri sinun kannattaa luoda deittiprofiili, sillä muutaman kuukauden kuvioissa säilyvää kesäheilaa ja unelmien aviomiestä voi olla vaikeaa löytää samalta nettisivustolta. Sinun on myös hyvä huomioida, että osa internetin seuranhakupalstoista ja -sivustoista on maksullisia.

Nettideittailun suosio perustuu mitä ilmeisimmin siihen, että siellä on mahdollisuus tutustua ihmisiin helposti ja nopeasti. Sinun ei tarvitse lähteä ravintolaan etsimään itsellesi seuraa tai pyytämään kadulla näkemääsi kiinnostavaa miestä treffeille, joten kynnys lähestyä mahdollista seuralaista on matalampi. Kuka nyt ei pelkäisi saavansa kieltävää vastausta näin suoran kysymyksen jälkeen? Sinun on myös mahdollista löytää itsellesi seuraa mieltymyksiesi mukaan joko omalta tai aivan toiselta paikkakunnalta.

Suomalaiset seuranhakusivustot

Suomalaiset seuranhakusivustot

Suomessa hyvin tunnetulla suomi24-keskustelupalstalla on oma treffipalsta, jolle käyttäjä laatii itsestään deittiprofiilin. Tämän jälkeen hän voi alkaa tutustua sivustolla sieltä seuraa hakeviin ihmisiin. Suomi24 -palstan lisäksi omaa unelmamiestään voi metsästää myös esimerkiksi deitti.net-, eliittikumppani.fi- sekä match.com-sivustoilta. Toisin kuin useissa deittisovelluksissa, internetin seuranhakusivustoilla voit hakusanoja käyttämällä rajata tarkemmin sen, millaista seuraa kaipaat. Näin vältät sen, että sivusto tarjoaa sinulle sen tyylistä seuraa, joka ei lähtökohtaisesti kiinnosta sinua.

Eliittikumppani-sivusto valikoi sinulle sopivat miehet sivustolla tekemäsi persoonallisuustestin mukaan. Heistä sinä voit valita vielä itsellesi juuri sopivimman oloiset miehet keskusteluseuraksesi. Tällä sivustolla etsitään seuraa yleensä tositarkoituksella pidempiaikaiseen ja kestävään parisuhteeseen. OkCupid-sivusto sopii sinulle puolestaan silloin, jos kuulut seksuaalivähemmistöön tai sinua kiinnostavat valtavirrasta poikkeavat miehet. OkCupid onkin sinulle oiva sivusto löytää taiteilija- tai hipsterimies! Pelkkää hauskapidollista seksiseuraa etsiessäsi sinun kannattaa kirjautua Victoria Milan -sivustolle, joka ei ole välttämättä ihanteellisin sivusto siinä tapauksessa, että haluat löytää netistä täydellisen perheenisäksi sopivan miehen.

Internetistä löytyy myös seuranhakusivustoja, joiden käyttäjät profiloituvat vielä esimerkiksi OkCupis- ja Victoria Milan -sivustoja tarkemmin tietynlaiseksi seuraksi. Mikäli uskonto on lähellä sydäntäsi ja haluat, että hengellisyys kiinnostaa myös miestäsi, sinun kannattaa suunnistaa Kotisataman deitti -sivustolle. Jos puolestasi olet jo keski-iän ylittänyt vanhempi henkilö, yli 50-vuotiaille räätälöity 50plusmatch.fi voi olla sinulle kätevin tapa löytää seuraa. Tietynlaisien treffi-ilmoitusten ja ihmisien ympärille muodostuvat seuranhakusivustot edesauttavat käyttäjiä löytämään itselleen sopivaa seuraa ja mahdollisesti vähentävät turhauttavia epäonnistumisen kokemuksia treffailurintamalla. Lisäksi tämä säästää myös käyttäjien aikaa.

Internetistä seuran löytyminen voi olla hankalaa ja viedä paljon aikaa, sillä usein miehiä on seuranhakusivustoilla hyvin paljon. Sinun kannattaa kuitenkin olla kärsivällinen ja satsata profiiliisi: siitä on hyvä tehdä rehellinen, sinua hyvin kuvaileva ja sellainen, että se jää mieleen. Muista myös, että selkeät ja realistiset kuvat ovat tie miehen sydämeen. Voit etsiä myös oppaita nettideittailun aloittamiseen. Juuri sinun näköinen seuranhakuprofiili takaa sen, että unelmiesi mies huomaa netissä juuri sinut, iskee silmänsä ja ihastuu sinuun palavasti jo esittelytekstisi luettuaan.